onsdag den 10. marts 2010

Cabaret

Inspireret af overskriften "Willkommen, Bienvenue, Welcome":
Vi skulle i varieten Wintergarten for at se en Burlesque Variete "Black Flamingo" og jeg ville frygtelig gerne vise min kone filmen "Cabaret" af Bob Fosse, så hun kunne glæde sig ekstra på forhånd.
Cabaret´s handling foregår jo netop omkring en kabaret i Berlin i de dekante tyvere og er i øvrigt altid meget se-værdig. Jeg eftersøgte en DVD med filmen overalt - også på internet. Den var helt umulig at finde - udsolgt - udgået - "ausverkauft - Kaput!".

Men få timer før vi skulle afsted cyklede jeg lige gennem Preussenpark op til Kunst- og Loppemarkedet på Fehrbelliner Platz og der stod min DVD mand med sit store udbud af (brugte) rariteter. Et forsigtigt spørgsmål - og jeg stod straks med originalversionen i hånden for et par få Euro. Han tilbød i øvrigt at købe den tilbage, når jeg havde set den; men den slipper jeg ikke igen.

Konklusion: Man kan finde alt i Berlin !